Den personlige relation
er altafgørende

Mikkel Ackey Wolf, Indehaver
Distanceret rådgivning? Nej tak!

Passioneret personlig rådgivning siden 1998

Jeg startede RAMAJAC da jeg kunne se, at der var et stort behov hos virksomhederne for, at deres regnskabsafdelinger kunne få tillidsfuld og personlig rådgivning, sparring og hjælp til regnskabsrapportering, afstemninger, lønberegninger og klargøring af materiale til revisor. Hjertet i RAMAJAC er og skal forblive med at være en dyb ærlig rådgivning og en stærk relation mellem mig og mine kunder.

Jeg har været længe i branchen

Jeg er uddannet regnskabsmand og har gennem de sidste 25 år været ansat som regnskabs-medarbejder, controller, regnskabs- og it-ansvarlig eller systemkonsulent til økonomi- og lønsystemer.

Jeg kender behovet

Den store erfaring giver mig en værdifuld indsigt i virksomheders problemstillinger, når det handler om valg og vedligeholdelse af økonomisystemer, økonomistyring og regnskabsrapporteringer.

Jeg ved, hvad der virker bedst

Jeg ved, hvilke problematikker som mange virksomheder oplever i dagligdagen. Og derfor er mit brændende ønske, at få skabt en meget bedre brug af jeres systemer og skabe grundlaget for en større indtjening og mindre stress.

Har du det mest effektive setup?

Ydelser

Jeg tilbyder en række forskellige ydelser. Alle dybt fokuseret på den ærlige og personlige rådgivning, så du altid træffer den bedste og rigtige beslutning.

Prisen er enkel: Hver konsulenttime koster 1.000,00 DKK ekskl. moms. Jeg kommer meget gerne ud til dig (kørsel fra 360 DKK) – 1. møde er altid gratis.

Overblik

Jeg rådgiver ærligt og udfordrer din opfattelse af, hvad du har brug for, og hvad der rent faktisk, er den bedste løsning.

Mød Ramajac

Hjælp

Jeg opsætter, korrigerer, udvikler og bistår med hjælp til at skabe lige præcis den løsning, som jeg af erfaring ved, du får mest gavn af.

Book et personligt møde

Systemer

Jeg har lang erfaring med alle de vigtige økonomi-, kontor- og lønsystemer på markedet. Og jeg kender den nyeste udvikling.

Gratis seminarer

Klar til at lære mere?

Jeg giver dig et vigtigt indblik i de muligheder du har, når du skal sikre, at du bruger de bedste økonomisystemer, kontorprogrammer og samtidig, at du har nogle rigtig gode backup-rutiner.

Seminarer
Tusind tak for din henvendelse.
Jeg vil hurtigt vende tilbage til dig.

Venlige hilsner
Mikkel Ackey Wolf, Indehaver
Oops! Something went wrong while submitting the form
Adresse

Wibrandtsvej 12, 
2300 København S

Transport

Der er gratis parkering ved Univate – husk blot at få en gæstebillet.

Book et
personligt møde

Jeg er altid klar til en vigtig snak om dine systemer i dag og hvordan, du kan gøre det nemmere, bedre og langt mere effektivt.

Blot angiv dine oplysninger i formularen. Jeg vender hurtigt tilbage til dig.

Adresse

Wibrandtsvej 12,
2300 København S

E-mail

Mikkel@ramajac.dk

Telefon

+45 20 16 41 59